Jag föredrar frågor per e-post -  jag gör detta helt och hållet på ledig tid. Ibland busar mejlen, ring mig i så fall på 070-3311566. Men prova mejla först...

Ställ dina frågor innan köp. Sakerna - som bl a ingått i min stora samling, säljs i befintligt skick. Möblerna kan vara lekta med och skavanker kan förekomma, något kan vara limmat etc. Det finns inte så mycket plats att beskriva, så fråga gärna. Jag mäter och berättar. Om du klickar på bilden, blir den större och du ser bättre.

Vänligen respektera att bilderna är mina, fråga gärna om du av någon anledning vill låna!

här gör du:
Mejla mig din fråga, din dockhusberättelse eller din ev beställning på ebbfridh@hotmail.com. Kopiera bilden, kopiera texten eller berätta helt enkelt vad det är du vill köpa, pris och vilken rubrik och sida. Det finns flera sätt att fråga/beställa. Huvudsaken är att jag förstår vad du menar... Jag svarar alt bekräftar ditt köp så fort jag hinner. Jobbar mycket, ev kan det betyda att du får vänta på besked en dag eller två. Får du inte svar på två dagar, mejla igen - hotmail kan busa ibland...


Jag lägger alla bilder med sålda saker längst bak och raderar sen. 
När beställningen är mottagen och bekräftad av mig, packar jag och mejlar alla uppgifter du behöver för att betala till mitt bg. Det inbegriper porto för brev alt skrymmande brev (ordinarie porto + 18 kr).  (Det är mycket letande/bilkörande efter små lådor och kartonger.) Större paket t ex dockskåp som inte kan hämtas eller överlämnas personligen, skickas gärna med DHL (ett vanligt Småland kostar ca 250) paket om så önskas med Schenker eller bussgods, allt efter ditt önskemål. För tariffer, kika gärna på t ex www.postnordse, www.schenker.se eller www.bussgods.se.

Beställning från dig, bekräftad beställning av mig, ÄR en beställning. Jag uppskattar inte total tystnad och så småningom att få packa upp och publicera om igen. Har du beställt, gäller betalning efter överenskommelse!

Jag är ofta bortrest mitt i veckorna, får ibland hjälp hemifrån med att lämna till Posten. Om inte så ombesörjer jag det så fort jag kommer hem, oftast fredagar.

Om du blir missnöjd däremot, hör av dig. Returrätt i oförändrat skick gäller, du betalar returfrakten.

Däremot kan jag inte ansvara för postens/speditörens hantering. För övrigt sköter de sig bra, tycker jag! Ev reklamation hanterar köparen med resp speditör.

 

Jag skickar din vara till den adress du gett mig.

Jag packar väl och ansvarar för varan fram till posten eller godsmottagningen. Jag lämnar paketet personligen på posten, aldrig i en postlåda på stan. Ber dig också att packa upp försiktigt. Äldre trämöbler blir förr eller senare lite porösa i limmet och kan behöva en ny droppe eller två. Oftast enkelt och smidigt.

 

Org nr 556936-5777. Innehar F-skattesedel.